Prestasjonsmåling for merchandisere

” Vi kan anbefale GAP Vision sitt verktøy hvis du vil utvikle dine ansatte eller øke ditt salg” sier Tom Erik Andersen, Daglig leder i Fresch Thinking.

Fresch Thinking tilbyr et landsdekkende nettverk med over 700 sisteleddsmarkedsførere som jobber med forbrukerrettede events, sampling aktiviteter, produktdemonstrasjoner og merchandising i butikk.

Resultat av samarbeidet med GAP Vision

For å måle og utvikle våre ansattes prestasjoner i butikk benytter vi oss av GAP Vision. Gjennom GAP Vision er vi i stand til å forbedre våre kunders opplevelse på en rask og effektiv måte. Alle resultater rapporteres løpende i oversiktlig portal – med raskt overblikk over hva total gruppe og individ må jobbe med å utvikle for å generere økt salg for våre kunder. Dette har gitt bedre innsikt rundt våre kunders forventninger og målrettet trening for hver enkelt sisteleddsmarkedsfører.

Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte, at våre kunder er fornøyd med vårt personale og at våre kunder opplever salgsvekst. Vi har vår egen Freschskole hvor våre ansatte trenes jevnlig.

Tom Erik Andersen, Daglig leder i Fresch Thinking

 

Artikkel, Kilde: Dagligvarehandelen, stian@dagligvarehandelen.no

 

 
 
Idium Portalserver 3.0idium webpublisering