Med mat og drikke på flyplassen får du GAP Vision på mobilen

Kjøper du mat og drikke på flyplasser i Norge får du fra desember av anledning til å gi dine tilbakemeldinger på service, mat og utvalg på en rekke spisesteder.

Blender, som har ansvaret for alle spisestedene på Sola og Kristiansand og et utvalg på Gardermoen, har inngått avtale med GAP Vision. De har lang erfaring med markedsanalyser og undersøkelser, og ønsket nå å ta målinger til et nytt nivå med persepsjonsbasert prestasjonsmåling. Nå gleder de seg til å følge opp ledere og ansatte ved hjelp av tilbakemeldinger i GAP Vision, avgitt umiddelbart etter opplevelsen gjennom web eller mobil.

”Vi trenger å vite mer om våre kunder, og hvordan de vurderer våre tilbud på Lufthavn” sier Tone Filling Tuxen, Markedssjef Travel. I tillegg til økonomiske parametre, vil måling av kundetilfredshet gi en bredere kunnskapsbase og styringsverktøy for å styrke resultater. Respons fra kundene vil gi presis og kontinuerlig informasjon til hele organisasjonen, slik at korreksjoner og forbedringer kan gjøres tidligere og på riktige områder for å styrke helhetlig kundeopplevelse.

Blender fikk anbefaling om GAP Vision gjennom Avinor, som kjenner til selskapet gjennom Duty Free butikkene til Travel Retail Norway, som har benyttet GAP Vision til å innhente tilbakemeldinger i Duty Free-butikkene siden desember 2010.

Gjennomføring – mobilen et naturlig valg for å nå folk i farta

Handler du mat eller drikke på en av Blender side serveringssteder får du med deg et kort som forteller deg hvordan du kan gi tilbakemelding på opplevelsen. Enten rett på mobilen, eller ved å gå inn via web ved å bruke en unik kode du finner på kvitteringen. Incentiv for å delta i spørreundersøkelsen er et reisegavekort til en verdi av NOK 5000,- Undersøkelsen kjøres i to uker av gangen med to ukers pause i mellom, hele året.

GAP Vision ønsker alle en god tur og oppfordrer til å gi tilbakemeldinger til Blender.

 

Ønsker du å lese mer om mobilundersøkelser fra GAP Vision klikk her

 

 
 
Idium Portalserver 3.0idium webpublisering